Stöttepelare

Välkommen! 

Swedish iRacing League grundades med några viktiga stöttepelare som vi lutar oss mot. Den som är sugen på att börja racea med oss ska veta vad vi står för. Hur vi ser på saker och ting. Detta ska ses som en trygghet, att veta att alla är välkomna. Oavsett tidigare erfarenheter.

Förenande

Swedish iRacing League grundades för att förena svenskar som sysslar med simracing, och såklart framförallt iRacing. Vi vill att det ska finnas ett community dit man kan vända sig oavsett vad man är ute efter när det gäller iRacing. Vi strävar efter att försöka samla nya och gamla svenskar i och runt vårat community. Oavsett om man är aktivt raceande eller inte så ligger det i allas intresse att svetsa samman alla svenskar som sysslar med detta. Tillsammans är vi starka, tillsammans syns vi och tillsammans kan vi lättare locka fler att hänga med på vår allas favoritplattform.

Utvecklande

Inom ligan så strävar vi efter att alltid utvecklas. Vi som driver ligan vill alltid komma framåt. Alltid göra saker och ting bättre och utvecklas. Inget är fulländat och det som kanske var det bästa igår kanske inte är det bästa imorgon. Vi är alltid öppna för förslag och ideér. Utvecklande gäller inte bara oss. Vi vill finnas till för att andra svenska iRacers ska kunna lära sig och bli bättre. Oavsett vilken nivå man befinner sig på för tillfället.

Schysst

Inom Swedish iRacing League så är schysst ett viktigt ord på flera plan. Det är viktigt att vi behandlar våra medlemmar på ett schysst sätt. Och det är viktigt att medlemmarna tar hand om varandra på ett bra sätt. Ett otrevligt bemötande kommer aldrig vara OK inom SiL. Detta innebär alltså att även utanför banan (forum, discord, facebook, etc) uppvisar vi ett gott beteende som främjar sammanhållningen och stämningen inom communityt.

Vi ska också alltid vara schysst med varandra på banan. Det innebär alltså att A och O är att alltid ha ambitionen att racea rent och snyggt. Ibland blir det dock fel och då har vi våra domare som tittar på incidenter.

Tävlingsinriktat och seriöst

Har man hittat till våran liga och är en tävlingsmänniska så har man självklart kommit rätt. Våra ligor kommer alltid att drivas seriöst och väl genomtänkt och förberett. Detta för att man ska vara säker på att man som deltagare får en bra upplevelse. Vi tror starkt på att en väl utförd liga genererar intresse. Och finns det stort intresse kan man alltid räkna med att ha någon att tävla med på banan, oavsett hur snabb man är själv.