Christopher Haverland - 175

Ålder: 43
Stad: Tanumshede
Team:
Mästerskapstitlar: 0
Körda race: 0
Bästa placering: 0
Vinster: 0
Pallplatser: 0
Karriärpoäng: 0

Biografi

Född och uppvuxen i Borås, numera boende i Tanumshede, norra Bohuslän sedan 2007. Stor familj bestående av fru och 6 barn.
Historien börjar här:
Som liten var jag med min bror och far runt om i landet på olika motorsport-event, främst Folkrace under 80-talet när sporten gjorde intåg i Sverige.
Där och då bestämde jag mig för att själv köra, och så blev det även om det dröjde. Var aktiv och körde folkrace under några år i början på 2000-talet.

Tycker det är fantastiskt kul med motorsport och försöker hänga med i allt från radiostyrt till fullskaligt. Mest följer jag STCC och Rallycross under året.

Som liten när de större etablerade tv/dataspelen dök upp på marknaden har det varit en självklarhet för mig, det ena efter det andra inhandlades.
C64 kom in tidigt i hemmet, och än idag minns jag blåskärmen samt det smått epeleptiskt framkallande flimret som var under laddningstiderna av dessa berömda tape som man körde i bandstationen.
Sedan har både tvspel och datorer avlöst varandra i drivor.
Racing-spelen är dem jag lagt mest tid och pengar åt.
Så som F1-spelen, Colin McRae, WRC, Dirt som om vartannat byts ut på dem senaste hela tiden i takt med nya konsoler som släppts på marknaden.
Ratt inköptes för flera år sedan, och har också uppgraderats när konsolerna krävt ny hårdvara med jämna mellanrum. Dem är inte dumma dem där tillverkarna!! 🙂

Gillar skarpt dessa organiserade ligor som körs på olika plattformar, där alla har gemensamt att köra sjyst, då jag tröttnat på ”daily-races” där folk bara går ut för att krocka i T1.
Så all heder till er som håller i ligorna, som planerar och roddar i allt. Grymt jobbat!
Nu ser jag bara fram emot en bra säsong, och att jag skall fullfölja så många race som möjligt, och bjuda på sjyst racing.

Lycka till där hemma i era riggar!