Ny Partner: STEC.SE

Swedish iRacing League kan med stor glädje presentera vår nya partner: Swedish Touring Endurance Championship! STEC.se arrangerar Svenska Öppna Mästerskapet inom Svensk Endurance racing med touringbilar. De kör  6 tävlingar per år på olika banor. Racen sträcker sig mellan 2-6 timmar och det körs i 4 olika klasser med allt från Racing klass 1 där det mesta är tillåtet till STEC Light där det i stort sett är vanliga bilar som är lite upphottade – allt för att enkelt kunna komma igång med racing.

”Om det är en sak jag har lärt mig så är det att ska man komma någonstans så gäller det att samarbeta med andra. Vi vill samverka med er på SIL för att era förare bjuder på grym racing och att jag är helt övertygad om att iRacing kommer bara att öka, öka och öka!”  

Hans Johan Medelberg, president i STEC Motorsport. 

Vi är otroligt stolta över att få presentera en unik upplevelse för vinnaren av Swedish iRacing League Säsong 3. STEC.SE kommer att sponsra med en körning 2019 på någon av deras tävlingar. Du kommer att erbjudas att ta del av ett all inclusive paket med lån av overall, hjälm och bil och köra med Team STEC. Och innan det såklart även en introduktion och licenskurs.