Skruvat.se sponsrar SIL

Swedish iRacing League kan stolt presentera sin första sponsor. Skruvat.se går in och stöttar SIL i sin satsning till att bli en ännu bättre och attraktivare liga. 

Den som är någorlunda insatt i svensk bilsport har kanske noterat att Skruvat.se ofta syns i samband med racing. Därför känns det extra kul att de väljer att även stötta oss som håller på med e-sport. Skruvat kommer med sin närvaro att krydda SIL:s prisbord som tills nu bestått av ära och gratulationer (Mer exakt hur dessa priser ser ut presenteras inom kort).

”Sen starten i Sverige 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Varje vecka hanterar vi tusentals ordrar och nöjda kunder och tack vare internet kan nu alla köpa bildelar av hög kvalitet till rejält rabatterade priser. Vår målsättning är att alltid ge dig en bra köpupplevelse där våra produkter, vår service och vår kompetens motsvarar dom krav du som kund har!”

Välkommen till gänget Skruvat.se!