Rapport Race #2 – Stövelns Hemlighet

Race 2 för säsongen gick av stapeln på Watkins Glen, boot layout. En hårdtränad Andreas Dahlström tog pole position med 3 tusendelar före Josef Fällgren. Och höll ett hårt tempo i början. Josef tog dock ledningen och Andreas föll tillbaka några platser. Efter strul vid depåstoppet fick Josef 15 sekunders tillägg och Robin Sundkvist tog istället ledningen som han höll in i mål före Wilhelm Wiberg. Josef slutade trea. Grattis till alla på podiet.

Längre ner i fältet var det struligt både före start och i första sväng efter start. När racet väl var igång var det mycket fin racing och täta fighter, samtidigt som det var ren och respektfull körning. Trots det har det varit en hel del för domarna att brottas med den här veckan också.

Stövelns hemlighet är tydligen någon som Andreas Dahlström hittade och han presterade verkligen över förväntan i detta race. Hårt arbete kan verkligen löna sig. Vi är många som önskar vi visste hur han gjorde, eller vilka gudar han offrade till före kval och race. Jag vet inte vad det är, men jag vet att det finns där och jag ska fortsätta söka.

/ Redaktörn