Vecka 13

Denna ökända vecka på iRacings kalender, vecka 13. Det är veckan då nästan ingen officiell racing pågår och istället är det en free-for-all-crazy-crasch-but-don’t-be-a-jerk-week. Här på SiL har lugnet lagt sig efter säsongens första och mycket täta race. Lite små diskussioner runt ombalanseringen i den nya versionen, lite bantering och en massa tjôt.

Nästa vecka är vi igång igen, motorerna varvas, däcken värms, bromspunkter missas och det är stor risk för kollisioner. Något som är säkert är att vi kommer ha roligt och vi hoppas att vår publik får njuta av tajta kamper och kvalitetsracing.

Men vecka 13 är fortfarande här, så vi tar det lugnt, vi får ge oss till tåls och lyssna till mullret bortom horisonten, längta tills det är dags att släppa loss. Watkins Glen blir platsen för skådespelet. Spännande bana med många speciella kurvor och en chikan som kan skapa mycket spännande situationer. Ni kommer väl med?

/ Redaktörn