Carl E Jansson mästare säsong 2!

Säsong 2 är avslutad och mästaren är korad! Stort grattis till Carl E Jansson som har stått för enastående körning hela säsongen.

Sista racet på COTA var visserligen mästerskapet i fara för Calles del då han missade racet innan. Henrik Lindoff hade chansen att kamma hem det men för det krävdes det misstag av Calle. Henrik satte dock största möjliga press och knep pole position. Men istället för att det skapade ett tåg av bilar bakom när Henrik och Calle slogs om P1 ett par varv så drog de istället ifrån vilket vittnar om vilken grym körning de stod för.

Henrik kunde dessvärre (för hans och spänningens del) inte stå emot mer än ett par varv. Efter det körde Calle tryggt i ledning resten av racet och kunde därmed säkra titeln i säsong 2. Än en gång stort grattis ochnpå återseende i säsong 3!